If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отляво и отдясно имат по 1 болт с ключ 8 или 10(като натиснеш долната част на седалката ще ги видиш в двата края), след като ги развиеш се издърпва нагоре
Много са им скъпи крушките бе да ги .... доколкото си спомням 3-4 лева 2 крушки, а те са общо 10 и на мен така преди ми светеха само 2
Аз имам спомен около 1.2лв за едната от Шел.
Но ако ти са занимаваш можеш да ги смениш всичките със ледчета. Добрите ледчета струват по толкос на брой или дури малко по скъпо обаче издържат до живот
Аз пък си мисля вътре във купето да сменя крушките със лед че много изгорят деба !!
Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Аз съм с такива вмомента, ама са някакви китайчета и взеха да мигат.. ще трябва да си взема някакви по-хубави
От каде се купуват ?
Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
А случайно да знаете тази кора под задното стъкло как се сваля, че искам да си сложа една щора на задното стъкло?
Махаш седалката(задната),като я издърпаш нагоре,след това в долния край на облегалката(от към седалката) има два болта или са 8-а или 10-ка.След товва се бута нагоре(към тавана).В предната част на кората от към седалката имаш няколко щипки и мисла че имаше и рапидки.Вътре в багажника има две гайки за отвиване по в дъното са.Горе долу е това ако има още нещо в процеса на сваляне се види,ама в общи линии е това.Също трвбва да се свали и 3-я стоп.
Аз мойте си ги взех от Симеон, ама тея дни ще ходя до Авител, там са хубави, че сега съм пак с обикновените - онези взеха много да ме дразнят като мигат..
Comment